Kevelaer: Bedevaart 29 oktober 2022

Na 2 jaar dat het niet mogelijk is geweest, gaan we dit jaar weer op bedevaart naar Kevelaer op zaterdag 29 oktober 2022. De touringcars vertrekken om 08:30 uur stipt. (I.v.m. werkzaamheden aan Westermarkt zal vetrekplaats later worden bekend gemaakt).

Om 12:00 uur begint in de basiliek van het heiligdom onze gezongen Eucharistieviering. Vanaf 11:15 uur is er biechtgelegenheid in de biechtstoelen naast de biechtkapel.

Na de Mis is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie en uw meegebrachte lunch te gebruiken in de grote zaal van het parochiehuis Sint Antonius, tot 15:00 uur (aan het begin van de hoofd­straat). Voor belangstellenden is om 15 u mogelijke om de  kruiswegoefening te bidden in de openluchtkerk, vlakbij de kaarsenkapel.

Om 16:00 uur vinden het Lof en rozenkransgebed plaats in de biechtkapel. Vertrek uit Kevelaer om 17:30 uur (wederom stipt). We verwachten ’s avonds rond 20:00 uur terug te zijn in Amsterdam.

In Kevelaer zijn er talloze andere mogelijkheden om uw lunch te gebruiken. Consumptie is dan voor eigen rekening. Tot 15:45 uur kunt u religieuze artikelen kopen, waarna u om 16:00 uur voor het Lof verwacht wordt in de biechtkapel.

De kosten bedragen € 35,- per volwassene, kinderen tot 12 jaar € 15.-. Het complete bedrag dient gestort te worden op de rekening van de kerk of contant te worden voldaan bij het geven van de aanmelding in eeb enveloppe met uw naam erop. Schriftelijke opgave met bewijs van betaling kunt u per post opsturen of in de brievenbus leggen van het Ontmoetings­centrum, Keizersgracht 218 B, 1016 DZ Amsterdam. Opgave via e-mail is ook mogelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bedevaart naar Kevelaer – zaterdag 29 oktober 2022

Ondergetekende geeft zich op voor de bedevaart naar Kevelaer. Hiervoor betaal ik € 35 per volwassene en € 15 per kind.

Dhr./Mw

Postcode