Groots Kerstconcert ‘Midwinter’ op 16 december

U bent uitgenodigd voor het jaarlijkse kerstconcert! Met de collecte en de verkoop van koffie ondersteunen we de restauratie van ons Rettlar-Maarschalkerweerd orgel. Dat project bevelen we van harte bij u aan.

Het aantal koorzangers is dit jaar heel groot! We verwelkomen de koren Cantate Domino uit Zoeterwoude en Canticum Novum uit Alkmaar. Daar voegen we dit jaar het Christelijk Gemengd Koor Cantamus uit Hoofddorp aan toe en het koor La Brénadienne dat helemaal uit Brunoy, Frankrijk, komt!

De componisten zijn dit jaar bijna allen contemporain: Bob Chilcott, Rihards Dubra, Will Todd, Morten Lauridsen, Ola Gjeilo. Maar Hendrik Andriessen en Francis Poulenc ontbreken evenmin. Natuurlijk zingen we ook gezamenlijk; u kunt meezingen met behulp van het libretto. Organist Erik Jan Eradus en saxofonist Bas Apswoude werken mee; het concert staat onder leiding van Una Cintina en Jean-Sebastien Beauvais. Nodigt u familie en vrienden hiervoor uit!

Maandag 16 december. Aanvang om 20:15 uur in de kerk aan de Keizersgracht 220; de kerk is open vanaf 19:45 uur. Na afloop kunt u nog genieten van koffie, thee en Glühwein in het Ontmoetingscentrum.

De opbrengst is bestemd voor de noodzakelijke restauratie van ons orgel.